Maleri Keramik Hæklerier – uge 35-2022


Natia Gotsiridze Hansen, født i Georgien og boet i Danmark på Bornholm siden 2004. Jeg er autodidakt kunstmaler og maler landskaber, arkitekturer og portrætter, i olie og i akvarel.

Se mere på natiart.dk
og på Facebook: NatiArt Bornholm


Anja Bull
, keramiker, Flyttede til Bornholm i 2017, købte et charmerende hus i Rønne med plads til keramikværksted i kælderen, en god elektrisk drejeskive samt en lille topovn, der lige akkurat kunne komme ned ad kældertrappen. Her sidder jeg så og udvikler og forfiner mine unika kopper og potter. Jeg bevæger mig også uden for mit tepotte-univers med flødekander, sukkerskåle, tallerkener mv.

Se mere på hjemmesiden: Anja Bull keramik

Ofelia Karen-Marie Sylvest Jørgensen, PAU studerende, meget kreativ unge dame og hun udstiller hæklede bamser.