Elsebeth Sommer – Uge 39-2024

Jeg er vokset op på landet i Ry. Som barn gjorde jeg erfaringer med at åbne sanserne og tage tingene ind under huden, når jeg færdes i landskabet.

Som maler er jeg optaget og påvirket af den vilde uberørte natur fra rejser i bl.a. Asien, Mellemøsten, Europa og Danmark. Jeg husker den rene luft i Bhutan. Et land med imponerende bemærkelsesværdige, store arealer af levende økosystemer med plantearter, dyreliv, skovområder og bjerge.

I processen med malerier finder jeg øjebliksbilleder, som krop, bevidsthed og sanser responderer på. Det kan fx være farver, lyde og bevægelser i vand. Jeg tilstræber at udtrykke kraft og polaritet, som kan tale ind i mennesker.

Vi mennesker lever på den samme klode og er påvirket af de samme naturkræfter. Vi vandrer i de samme skove og trækker det samme vejr. Det påvirker alle, også dem som ikke forurener.


Elsebeth udstiller på Galleri Vang i uge 39 fra den 22.- 28. september .
Fernisering søndag den 22 september kl 13-17