Doris Rasmussen Funder 27-2022

Doris Rasmussen Funder. Født 27 feb.1944 i Kettinge, Lolland. Modtaget undervisning på Statens Museum for Kunst af kunstmaler Erling Frederiksen og af Harald Isenstein på Glyptoteket. Uddannet illustrator fra Kunstindustriskolen og Kunsthåndværkerskolen. Illustreret børnebøger for Mallings og Borgens forlag.

Jeg har tegnet og malet, så langt jeg husker tilbage. Jeg har desuden syet sko, skindtøj og ting til Butik Askepot, som jeg har været en del af. Modtaget Formland prisen i 1990. Har sideløbende arbejdet med oliemaleri og akvarel. Udstillinger i Svaneke i Musikballaden og Det Blå Hus. Desuden i Galleri Benmel i Nexø og Gallopperiet på Christiania. Jeg er medlem af kunstnerkollektivet 4D i Svaneke.

Kontakt:
Mobil 30747901.
Mail dotfun@mail.com

Udstiller i Galleriet
Søndag den 3. Juli til Lørdag den 9. juli.
Åben hverdag 13-17